fredag 5 juni 2009

STUDENTEXAMEN 2009!

Klicka på bilderna för att se dem i större format och använd sedan backpilen för att återgå.
Vill man, kan man också trycka på rubriken som då länkar till ett galleri, där bilderna är stora från början. Där är också några fler bilder med. Blogger är lite svårjobbad när man vill sätta in bilder i efterhand - då går det inte att klicka upp dem i storlek.



Studentexamen och utspring den 3:e juni 2009. En kall dag, blåsig och mulen, men precis lagom till att studenterna vällde nerför trappan vid tvåtiden, tittade solen fram och stannade sen resten av dagen.

Dessförinnan den stora studentlunchen ägt rum, där husmor Teresa och hela hennes kockstab bjöd på avocado med skagenröra och bröd till förrätt, oxfilé med rödvinssås, potatisgratäng, wokade grönsaker och fräsch sallad till huvudrätt och till efterätt glass med varm chokladsås och jordgubbar. Fantastiskt gott alltihop. I vanlig ordning var det tvåorna som serverade och det gjorde de skickligt och bra.

Efter det blev det stipendieutdelning i aulan och under tiden flockades allt mer folk ute på skolgården.




Stor trängsel och en massa förväntansfulla anhöriga.



En av de äldre mottagarna...


Glada studenter, men för oss som jobbar på Spånga känns det vemodigt - nu försvinner de ut i verkligheten där de förhoppningsvis kan rikta in sig på sina specialintressen. Bilderna får tala för sig själva.



































Lycka till, allihop!